Vyhledej
Královédvorsko > Sport > florbal

Florbalové Áčko nestačilo na Všestary, v sobotu hraje doma s Libercem (28. 1.)

Redakce, / 24.01.2023, Dvůr Králové nad Labem, florbaldknl.kralovedvorsko.cz
Zveme vás na příští domácí utkání, které naše Áčko odehraje již tuto sobotu 28. ledna od 18:00 hod. proti soupeři ze třetí příčky tabulky Divize C, kterým je FBC Liberec. Minulé setkání těchto dvou týmů skončilo lépe pro Liberec.

FOTOGALERIE - Florbalové Áčko nestačilo na Všestary

Přijďte kluky podpořit a pomoct jim k odvetě a zisku dalších třech bodů do tabulky, které se v poslední fázi základní části budou velice hodit!

V 18. kole divize C zavítali Dvoráci do nedalekých Předměřic, kde hrají své domácí zápasy Všestary.

V zápase se jako první prosadili netradičně Dvoráci. Už ve druhé minutě využil přihrávky do předbrankového prostoru Michal Havran. Vedení drželi Sokolové do 6.minuty, kdy po nedůrazu před Stiborovou brankou srovnával na 1:1 Macháček. V 8. minutě mohli jít domácí do vedení, při trestném střílení si ale na Stibora nepřišli. I přesto se ještě do konce třetiny radovaly Všestary, když ve 13.minutě překonal Stibora Moravec.

Ve druhé třetině dokázali Dvoráci srovnat skóre zásluhou Suka, který překvapil chytrou střelou na přední tyč domácího brankáře. Pak se ale během čtyř minut prosadili dvakrát hosté a odskočili Dvorákům. Těm se však podařilo ve 37.minutě znovu využít přesilovou hru, kdy tentokrát skóroval Vašák.

Hned v úvodu závěrečně periody se dokonce Královédvorským podařilo srovnat na 4:4 po střele Janíčka. Remízové skóre ale vydrželo pouze minutu. Při hře 4 na 4 využil drobného zaváhání Bureš a Všestary šly znovu do vedení. A v půlce třetiny dokonce do dvoubrankového. O chvíli později mohlo být víceméně hotovo, jenže i druhý nájezd v zápase „Bimbo“ chytil. Ani to však nepomohlo k obratu. Naopak, ještě jednou se podařilo skórovat domácím a Dvoráci tak ze Všestar odjeli s prázdnou.

Konečný výsledek: 7:4 (2:1, 2:2. 3:1)
Havran, Suk, Vašák, Janíček
Počet střel: 35:26

Hráč utkání domácí: Vojtěch Kuča
Hráč utkání hosté: David Stibor

Komentář domácích Freiberg Jan (Trenér): Jooo, dneska jsme chtěli tři body moc. Trochu jsme zaspali začátek, ale pak už jsme do toho šlapali. Škoda druhé třetiny a zbytečných vyloučení. Teď půjdeme zápas rozebrat do místního podniku. Musíme se poučit z chyb a příště být koncentrovaní na 100% celý zápas. Děkuji soupeři za zápas.

Komentář hostů Suk Rudolf (Vedoucí): Dnes chtěl soupeř body víc a bylo to znát. Musíme se do dalších zápasů zvednout. Soupeř tvrdě trestal naše chyby, což se nám nedařilo. Gólman nás držel ve hře, ale dneska to nestačilo. Děkujeme soupeři za utkání.

Další články Florbal DKnL

 
Vaše komentáře

Přečteno 120x