Vyhledej
Královédvorsko > Sport > karate

Velká cena Trutnova v karate

Redakce, Petr Kocmánek / 21.02.2015
Pod záštitou starosty města pana Adamce se v sobotu 21. února v trutnovské sportovní hale konal již čtvrtý ročník Velké ceny v karate mládeže a dospělých, kterého se zúčastnilo celkem 240 soutěžících z 26 klubů České republiky a Polska.

Vzhledem k probíhajícím jarním prázdninám okresu Trutnov se do Trutnova vypravilo pouze 9 soutěžících královédvorského oddílu a tak v soutěžích kata zachraňovali čest klubu hlavně dospělí. Regina Plašilová vystoupala na bronzový stupínek mezi ženami po několika jednoznačných výsledcích 5:0. Ve stejné kategorii přidala Petra Punnerová dělené páté místo.

Ve sportovních zápasech kumite přineslo medailové hodnocení i dalším účastníkům královédvorské výpravy. Tomáš Höfer vybojoval v kategorii mladších žáků krásné druhé místo. Jan Dostál obsadil bronzovou příčku v kategorii mužů nad 18 let.

Nejvíce se ale dařilo opět děvčatům, Petra Punnerová si odvezla zlato ve své kategorii a své stabilní výsledky podpořila bronzem z kategorie bez rozdílu hmotnosti.

Nejúspěšnější královédvorskou závodnicí do počtu medailí se stala Regina Plašilová, která ke stříbru ve své váhové kategorii přidala ještě bronz v kategorii bez rozdílu hmotnosti. Završila tak svou sbírku z této soutěže na celkový počet 3 medailí, čímž opět dokázala stoupající výkony po přestupu do královédvorského oddílu.

Díky všem těmto výsledkům se klub Karate Do Dvůr Králové nad Labem umístil na krásném devátém místě v celkovém hodnocení.

Našim úspěšným medailistům gratulujeme a všem zúčastněným děkujeme za reprezentaci klubu i města Dvůr Králové.

 

Přečteno 67x
 
12.04.2024 - od 6. dubna 2024 se změnily ordinační hodiny lékařské pohotovostní služby (LPS) pro dospělé v nemocnici v Trutnově – o víkendech a svátcích budete moct navštívit LPS od 8 do 18 hod. Dětská pohotovost zůstává o víkendech a svátcích nezměněna od 8 do 20 hod.
04.04.2024 - Výluka traťové koleje je hlášena v úseku Jaroměř - Starkoč - Červený Kostelec ve dnech 12. dubna - 11. května 2024.
01.03.2024 - Kvůli zbořenému mostku je uzavřená silnice 3008 mezi obcemi Úhlejov a Třebihošt. Uzavírka bude z důvodu opravy trvat minimálně do 15. dubna 2024.

Volná pracovní místa

Kuchař/ka (ZŠ a MŠ Bílá Třemešná)

Fyzioeterapeut/ka (Domov důchodců)

Asistent pedagoga (ZŠ a MŠ Bílá Třemešná)


Kalendář akcí