Vyhledej
Královédvorsko > Sport > ostatní sporty

TwirlStars Dvůr Králové úspěšně reprezentovaly město na své historicky první týmové soutěži!

Redakce / 3.12.2021, Dvůr Králové nad Labem
Twirlingový tým TwirlStars, který vznikl před pouhým půl rokem se již pyšní z prvního velkého úspěchu. V sobotu 28. listopadu 2021 se totiž členky týmu zúčastnily celorepublikové soutěže Kolínský pohár, kde se utkaly celkem s osmi disciplínami v různých věkových kategoriích ve výkonnostní třídě C.

FOTOGALERIE - TwirlStars Dvůr Králové úspěšně reprezentovaly město na své historicky první týmové soutěži!


Jako první reprezentovala nejen tým, ale také město Dvůr Králové Eliška Závodná, která startovala v rytmickém tanečním sóle a věkové kategorii Youth, kde získala 6. místo. Ve stejné disciplíně a kategorii soutěžila i Lucie Mádlová, která šla na plac jako druhá a získala 5. místo a jako třetí pak startovala Ema Táboříková, která získala 7. místo.

Následovala věková kategorie Preteen, kde nás reprezentovala dvoračka Tereza Jarolímová a získala tu příčku nejvyšší - 1. místo a první zlatou medaili z této soutěže pro náš tým.

Jako sólově předposlední se představila Natálie Pilařová ve věkové kategorii Junior, kde získala druhou zlatou medaili a to i ve své kariéře, protože historicky první brala na Národním twirlingovém poháru 2021 ve Dvoře Králové nad Labem. Hned po ni soutěžila ve stejné kategorii jako poslední Pavlína Jansová, která získala 4. místo.

Po sólech se představilo jediné duo, ve kterém původně měla soutěžit Natálie Pilařová s Viktorií Kokešovou, ale ze zdravotních důvodu pak Viktorii nahradila trenérka týmu Eva Beranová a k překvapení všech, získala s Natálií 1. místo a tedy třetí zlatou medaili pro TwirlStars!

Eva Beranová nahradila Viktorii i v poslední disciplíně a to taneční twirlingový tým, kde jsme se umístili na 2. místě a kde také startovala poslední členka týmu, Nikola Rousová.

Z celého srdce bychom chtěly poděkovat Město Dvůr Králové nad Labem, které nás v těžkých začátcích finančně podpořilo a my tak měli kde trénovat a zlepšovat se. Další díky patří všem základním školám, které svým žačkám poskytly prostory na trénink - ZŠ Podharť, ZŠ 5. května, ZŠ Nemojov a ZŠ Strž. 

Děkujeme všem rodičům, kteří děti podporovali jak nejvíce mohli. Děkujeme také Táně Karbanové z taneční skupiny Angeles, za zapůjčení kostýmů a stejně tak Nikole Hrůšové z týmu Kopretinky Dobrovice. Děkujeme moc Petře Pokorné za skvěle zorganizovanou soutěž, Romanovi Pilařovi za krásné fotografie a v neposlední řadě trenérce Evě Beranové, která nás den před soutěží zachránila a naučila se dvě choreografie za pár hodin!

Tereza Rejlová

 

Přečteno 553x
 
Volná pracovní místa

Všeobecná sestra (Domov důchodců)

Terénní pečovatel (Diakonice ČCE DKnL)

Aplikační technik (JUTA, a.s.)


Kalendář akcí
4.10.2023 08:00 - 31.05.2024 17:00
Technická hodinka (nejen) pro seniory
4.10.2023 08:00 - 31.05.2024 17:00
Plaveš ve škole?
28.03.2024 13:00 - 28.03.2024 15:30
Workshop - praktická ukázka malování na sklo
28.03.2024 15:45 - 28.03.2024 16:45
Chůze s trekovými holemi