Vyhledej
Královédvorsko > Sport > tanec

ANGELES Dance Group - dvojnásobní mistři světa pom pom dance

Redakce / 18.11.2019, Dvůr Králové nad Labem, adg.kralovedvorsko.cz
V neděli 17. listopadu 2019 začalo v Liberci mistrovství světa, které pod záštitou mezinárodní organizace WADF pořádá již jedenáctým rokem Taneční a pohybová škola Mgr. Ilony Šulcové. V průběhu loňského tanečního roku se naše tanečnice nominovaly na toto MS svými třemi skladbami.

FOTOGALERIE - ANGELES Dance Group - dvojnásobní mistři světa pom pom dance

Juniorky s choreografií "Střepy přinášejí štěstí", kategorie pom pom dance, showcase a dospělí hned ve dvou kategoriích: skladba "Stopadesát" v kategorii pom pom dance, a "Hra o přežití" v kategorii showdance.

První úspěch, první bedna - a hned zlatá!
Včera jsme vyrazily s výbornou náladou na první soutěžní den hned se dvěma skladbami v kategorii pom pom dance. Tak jako vždy na těchto velkých soutěžích se vše mění za pochodu a kdo nesleduje pravidelně aktualizovaný časový plán, může prošvihnout svůj výstup. Takže po příjezdu, kdy jsme podle posledního plánu měli do našeho prvního vystoupení dvě hodiny čas, nás málem knokoutovala informace, že celý program je rychlejší cca o 1 hodinu 20 minut. Na přípravu nebylo moc času, ale děvčata to bravurně zvládla a ještě měla čas na zkoušku před vystoupením. Atmosféra takovýchto soutěží je úžasná a jednotlivá představení jsou velmi kvalitní jak choreograficky, tak přesností provedení. Jednotlivé choreografie hodnotí velká mezinárodní porota, která má přísná kritéria. 
Naše tanečnice se přes počáteční stres a chaos přenesly s nadhledem a předvedly neuvěřitelný výkon. Odměnou jim byly dvě zlaté medaile. Takže teď už víme jak se cítí "Mistr světa". 
Dnes odjíždíme v odpoledních hodinách se třetí skladbou a doufáme v "bednu". Držte nám palce.

Eva Žižková

Další články Taneční skupina Angeles Dance Group

Související články
Fotogalerie a video z galapředstavení Angeles dance group
Vaše komentáře

Přečteno 1019x