Vyhledej
Královédvorsko > Sport > tanec

TS Attitude jede na Mistrovství světa do Budapešti

Redakce, / 13.11.2023, Dvůr Králové nad Labem, attitude.kralovedvorsko.cz
O víkendu získalo 21 talentovaných dívek z Taneční skupiny Attitude DKnL zlatou medaili na Mistrovství ČR a míří na MS v Budapešti!

FOTOGALERIE - Úspěch tanečního týmu TS Attitude DKnL na Mistrovství České Republiky a nadcházející výzva na Mistrovství světa


Již dříve - 21. října 2023 - se 21 talentovaných dívek z Taneční skupiny Attitude DKnL vydalo na soutěž Czech Dance League, kde se staly vítězkami v juniorské věkové kategorii ve stylu street dance. Jejich výkon jim přinesl zlatou medaili, ale také postup na nadcházející Mistrovství České republiky.

Mistrovství České republiky proběhlo v sobotu 11. listopadu 2023 v Praze a náš tým opět získal zlatou medaili. Avšak to není jediný úspěch, který si dívky odnesly. Získaly i nominaci na Mistrovství světa WDA – World Dance Association, které se uskuteční v Budapešti.

Celý tým je již nyní plný nadšení a očekávání z nadcházející výzvy na mezinárodní scéně.

Rádi bychom poděkovali Městu Dvůr Králové nad Labem za finanční podporu, díky které měly holky dopravu i startovné zdarma. Děkujeme také všem, kteří nás podporují – vaše přízeň je pro nás velkým motivačním impulsem!

Pro ty, kteří chtějí sledovat, jak pracujeme na našich tanečních lekcích a co se děje v našem "zákulisí", jsme aktivní na sociálních sítích. 
Sledujte nás a buďte s námi při každém kroku na naší cestě za tanečním úspěchem. Děkujeme vám za vaši podporu!

Odkaz na náš TikTok :-)

Lucie Sýkorová
TS Attitude


Další články Taneční skupina Attitude DKnL

 
Vaše komentáře

Přečteno 884x