Vyhledej
Královédvorsko > Sport > tanec

Z Czech dance tour v Pardubicích vezeme 6 medailí

Redakce, / 31.03.2024, tanec - Sport, attitude.kralovedvorsko.cz
Máme za sebou další taneční soutěž, tentokrát regionální kolo Czech Dance Tour v Pardubicích. Celkem 119 členů naší skupiny se postavilo na taneční parket před odbornou porotu a předvedlo své vystoupení. I přesto, že konkurence na této soutěži nebyla příliš silná, těšíme se z výsledků a ze zpětné vazby porotců.

FOTOGALERIE - Z Czech dance tour v Pardubicích vezeme 6 medailí


Naše nejmladší tanečnice předvedly choreografii "Veselé korálky" a umístili na druhém místě. 

Další úspěch následoval v dětské věkové kategorii s choreografií "Funkies", kde jsme si vytančili také stříbrné medaile

Juniorky s choreografií "Preach This Life" si zaslouženě odvezly bronzovou medaili. V hlavní věkové kategorii s choreografií "Building" jsme získali zlatou medaili, ale hlavně spoustu krásné zpětné vazby od poroty i tanečníků z jiných skupin.

Poprvé na soutěži jsme měli také zastoupení tanečních složek z Jaroměře. S choreografií "Light it up" si děti odvezly třetí místo

Naše Juniorky s choreografií "Preach this life" předvedly ohromující energii a umístily se na druhém místě.

Nyní se připravujeme na soutěžní maraton - tři soutěže za jeden víkend. Pohárové soutěže TPO - Třebechovice pod Orebem a Dvorskou jedničku. Hlavní věková kategorie bude svou choreografii prezentovat i v Praze na soutěži BOB. 

Velké poděkování patří městu Dvůr Králové nad Labem a městu Jaroměř za finanční podporu, díky které měly obě složky plně hrazené startovné a částečně hrazenou dopravu.

Lucie Rulf

Taneční skupina Attitude DKnL

Další články Taneční skupina Attitude DKnL

 
Vaše komentáře

Přečteno 528x